Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamasında Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yıl içerisinde toplam 2 bin 500 personel alımı yapacaklarını müjdelemiş ve 18 Şubat 2017'de sona eren başvurular da PTT ilk etapta toplam 500 personel alımı yapıyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yeni bir müjde daha verdi ve kendi bünyelerine bağlı bulunmakta olan bir diğer kurum olan Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene içerisinde bin 280 memur personel alımı yapacağını müjdeledi. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Hangi Pozisyonlar İçin Alımlar Yapacak

Bakan Müjdeledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu yaptığı açıklamasında kendi bünyelerinde bulunmakta olan Karayolları Genel Müdürlüğünün yıl içerisinde bin 280 personel alımı yapacaklarını müjdeledi.

Hangi Kadrolar İçin Alım Yapılacak

Şu an için alımların hangi kadrolar için alınacağı bilinmiyor. Ancak en az lise mezunu kadrolar dahil olmak üzere pek çok farklı kadro için 2017 yılı içerisinde toplam Karayolları Genel Müdürlüğünün farklı farklı tarihler de bin 280 memur personel alımı yapacağı beklenmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğünün personel alım ilanları yayımlaması isinolsa.com sitemiz aracılığı ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.
Editör: TE Bilisim