Faaliyetlerine devam etmekte olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü boş pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere yayımlanan performans programı ve duyurulara göre Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene bin 280 kişilik alım yapması beklenmektedir.

Bugün Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımları hakkında müjdeli bir haber vererek 640 kişilik alımın yapılacağını ve ilanın hazırlanma sürecinde olduğu duyuruldu.

EN AZ LİSE MEZUNU

Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım ilanı için lisans, önlisans ve lise düzeyi adaylar için kadro ayrılacak. Lisans mezunları mühendis, önlisans mezunları tekniker ve lise mezunları ise teknisyen alım ilanına müracaat edebilecek.

Alım Yapacak Kurum: Karayolları Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: 640
Alınacak Pozisyonlar: Mühendis, Teknisyen, Tekniker


ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesine bağlı bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü alımı hakkında müjdeli haberi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verdi. Ahmet Arslan alım ilanının bir ay veya en geç bir buçuk ay içerisinde yayımlanacağını belirtti. Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü 640 personel alımı ilanı hazırlanma sürecinde ve yakın da ilan edilecek.
Editör: TE Bilisim