Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde ki Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu ve çeşitli kadrolar için toplam 640 kişilik memur alımı yapılacağı öğrenilmişti.

Başvuru şartlarında adayların lisans ve önlisans mezunu olması gerektiği için lise mezunları başvuru yapamamıştı. Buna göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde ki Karayolları Genel Müdürlüğü bu sene sonunda 640 kişilik memur alımı daha yapacak ve lise mezunları için de kadro ayrılması bekleniyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde ki Karayolları Genel Müdürlüğünün bu sene bin 280 kişilik memur alımı yapacağı biliniyordu ve 640 kişilik alım yapıldı. Buna göre 640 kişilik alım daha yapılacak peki 640 kişilik alım ne zaman yapılacak. Gelen açıklamalara göre Karayolları Genel Müdürlüğünün yıl sonuna doğru 640 memur alımının daha yapılması beklenmektedir.

LİSE MEZUNLARI KADRO İSTİYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü 640 memur alımı lisans ve önlisans mezunları için yapılmış ve lise mezunlarına kadro ayrılmamıştı. Yeni yapılacak olan alım da lise mezunları da teknisyen kadroları için atama beklemektedir. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde ki Karayolları Genel Müdürlüğünün ikinci 640 kişilik memur alımın da lise mezunları için de kadro ayırması beklenmektedir.

TÜM ATAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim