Terör örgütü PKK / PYD / YPG yurt içi ve yurt dışında Türk askerine karşı hain saldırılarına devam ediyor. Son günlerde özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde devam eden operasyonlarda ağır kayıplar veren PKK, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına hain saldırılar yapmaya çalışmaya devam ediyor.

Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri geçtiğimiz gün Irak'ın küstah tehditlerine karşı PKK kamplarını savaş uçakları ile vurmaya devam etti ve Suriye topraklarından Kilis Afrin Hudut Karakoluna tanksvar mermileri ile taciz ateşi açıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri jet açıklama yaptı.

SURİYEDEN GELEN SALDIRIYI MİSLİYLE VURDUK!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklama ile Kilis Afrin Hudut Karakoluna 26 Nisan 2017 saat: 15.00 surlarında Suriye topraklarında ki bölücü terör örgütü PKK / PYD / YPG gruplarının yönetiminde ki bölgeden Türkiye sınırları içerisinde bulunan Kilis Afrin Hudut Karakoluna tanksavar mermisi ile ateş açıldığını ve açılan ateşin zırhlı araca isabet ettiği belirtildi.

Zırhlı aracın park halinde durduğu ve içerisinde kimse olmadığı için her hangi bir can kaybı olmadığı Türk Silahlı Kuvvetleri'nce doğrulanırken ateş edilen bölgeye TSK unsurlarınca derhal ateş ile karşılık verildiği ve PKK / PYD / YPG gruplarının denetiminde ki bölgenin misli ile vurulduğu duyuruldu.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ