İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde binlerce uzman erbaş, uzman çavuş rütbeli askeri personel bulunmakta olup güvenlik kuvvetleri hem sınırı için hemde sınır dışı operasyon faaliyetlerini sürdürmektedir. Geçtiğimiz yıllarda sıklıkla alım gerçekleştiren Jandarma Genel Komutanlığı bu sene henüz ilan yayımlamadı.

Özellikle 2017 yılında bir ilanın bitmesinden sonra ikinci gün hemen ilan yayımlanırken bu sene Nisan ayının son günlere geldiğimiz dönemde halen ilan yayımlanmadı. Peki İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş, uzman çavuş alımı ne zaman yapılacak, askeri personel alımı ilanının yayımlanma tarihi belli oldu mu?

UZMAN ÇAVUŞ ALIMI 2018

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı bu sene de uzman erbaş, uzman çavuş alımı yapacaktır. Ancak resmi kurumlardan henüz yazılı ya da sözlü olarak bir duyuru yapılmadığı için uzman erbaş ile uzman çavuş alımının ne zaman yapılacağına ilişkin net bir bilgi yok. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı yeni bir ilan yayımladı ve bu ilanın yayımlanması da Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş, uzman çavuş rütbeli askeri personel alımı ilanının yayımlanmasını hızlandıracaktır.

İşin Olsa ekibi olarak bizlerde İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığının uzman erbaş ve uzman çavuş alımı ilanının merak ile takip etmekteyiz. Konu hakkında kamuoyuna yeni bir duyuru gelir ya da ilan yayımlanırsa ilk haberdar olmak için lütfen www.isinolsa.com ekibimizi takip ediniz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim