İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Jandarma Genel Komutanlığı açık pozisyonları için çok sayıda askeri personel alımları gerçekleştirmektedir. Jandarma Genel Komutanlığı askeri personel alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve resmi internet sitesinde yer alan personel temin bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığının en rağbet gören kadrolarından bir tanesi Jandarma Özel Harekat (JÖH) sınıfıdır. Bilindiği üzere JÖH alımlarında adayların belirli niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki JÖH alımları ne zaman yapılacak, JÖH ilanının yayımlanma tarihi belli oldu mu?

Jandarma Özel Harekat (JÖH) Alımı Ne Zaman Yapılacak?

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ihtiyaçlarına göre çok sayıda Jandarma Özel Harekat (JÖH) sınıfı için askeri personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki JÖH alımı ne zaman yapılacak? Buna göre kurumdan şu an için bir duyuru bulunmuyor ancak Aralık ayının sonları ya da Ocak aylarında yeni bir JÖH ilanının kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) alımları yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile sizlere bilgi vereceğiz. JÖH ilanları yayımlandığında bilgi almak istiyorsanız aşağıdan mobil uygulamamızın linkine ulaşabilir ve uygulamamızı telefonlarınıza indirebilirsiniz.

Bildirim Almak İçin: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz