İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlanan Jandarma Genel Komutanlığı görevlerine yurt içi ve sınır dışı olarak devam etmekte olan Jandarma Genel Komutanlığının en seçkin birimi Jandarma Özel Harekat JÖH olarak bilinmektedir. Ancak bu sene merakla beklenen JÖH ilanı bir türlü yayımlanmadı.

İşin Olsa ekibimize sıklıkla Jandarma Genel Komutanlığının ne zaman Jandarma Özel Harekat JÖH alımı yapacağına dair sorular geliyor. Peki Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ne zaman yapılacak, JÖH alımı tarihi kamuoyuna açıklandı mı? Yayımlanan gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

JÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığının her sene 25 bin ile 30 bin aralığında askeri personel alımı yapacağı açıklandı ancak bu sene sadece subay ve astsubay alımları için ilan yayımlandı en çok başvurunun yapıldığı uzman çavuş rütbesi için henüz ilanlar yayımlanmadı. Yakın zamanda alım ilanının kamuoyuna duyurulması ve çok sayıda Jandarma Özel Harekat JÖH sınıfı için askeri personel alımı yapılması bekleniyor. Alımlar hakkında duyuru yapıldığında bilgi edinmek için www.isinolsa.com sitemizi takip ediniz. Sizler için ekip olarak Jandarma Özel Harekat JÖH alımı ilanlarını takip ediyoruz eğer konu hakkında duyuru yapılırsa sizleri bilgilendireceğiz.

İlan Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim Mobil Uygulama: İşin Olsa Mobil Uygulaması (Android - iOS)