İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı her sene açık ozisyonları için çok sayıda askeri personel alımları gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz sene çıkarılan OHAL durumunda Kanun Hükmünde Kararnameler KHK ile ilkokul mezunu adaylarının da askeri personel alımına başvurabilmesi için izin verilmişti.

Geçtiğimiz sene Jandarma Genel Komutanlığı en az ilkokul mezunu lojistik branşlı askeri personel alımı gerçekleştirmişti. Peki bu senede askeri personel alımı yapılacak mı? İşin Olsa ekibi olarak Jandarma en az ilkokul mezunu askeri personel alımı ne zaman yapılacak içeriğini hazırladık.

JANDARMA LOJİSTİK ASKER ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığı lojistik branşlı yani meslek sınıflı örneğin aşçı, berber, terzi, teknisyen, şöfor vb. gibi kadrolar için en az ilköğretim mezunu askeri personel alımı ne zaman yapılacak? Şu an için İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığından konu hakkında bir duyuru gelmedi ancak alımların bu sene de devam etmesi beklenmektedir.

İLANLAR YAYIMLANINCA BİLGİ VERECEĞİZ

İşin Olsa ekimize sürekli olarak en az ilköğretim mezunu lojistik branşlı askeri personel alımlarının ne zaman yapılacağı yönünde sorular geldiği için bizlerde ilanlar yayımlandığında anlık olarak sizlere bilgi vereceğiz. Lütfen İşin Olsa kamu sitemizi takip ederek tüm ilanlardan haberdar olabilirsiniz.