İçişleri Bakanlığı bünyesine bağlı bulunmakta olan Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile kadın ve erkek astsubay alımı yapacağını kamuoyuna duyurmuş ve ilan yoğun rağbet görmüştü.

Başvurular Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yer alan personel temin bölümünden kabul edildi ve adaylar 28 Nisan 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirdi. Farklı sınıflar için kadın ve erkek olmak üzere toplam 2 bin 650 kişilik astsubay alımı yapılacağı belirtilmişti. Başvuruların 28 Nisan 2017 tarihinde sona ermesi ile adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyordu ve sonunda Jandarma Genel Komutanlığından kamuoyuna duyuru yapıldı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklama ile farklı sınıflar için 2 bin 650 kişilik astsubay alımı sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Sonuçları sorgulamak isteyen adayların;

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip ederek ilgili ekranda ki güvenlik kodunu ve adayın kendi T.C. kimlik numarasını girerek sistem üzerinden 2 bin 650 kişilik kadın ve erkek astsubay alımı sonucunu sorgulatması gerekmektedir. Başvuru bilgilerine göre 2 bin 50 kişilik kadın ve erkek astsubay alımına uygun bulunan adaylar Jandarma Genel Komutanlığı ile iletişim kurarak bundan sonra ki süreçler içerisinde neler yapabileceğini öğrenebilir.

ASKERİ İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
ASTSUBAY MAAŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim