15 Temmuz hain darbe girşiminin birinci yıl dönümünün gelmesi ile yurt genelinde etkinlikler başladı. Buna göre pek çok yerde şehitleri anma etkinlikler, demokrasi nöbetleri ve konuşmalar gerçekleştirilmektedir.

15 Temmuz'un birinci yıl dönümünde halkın en çok katılım göstereceği şehirlerden bir tanesi İzmir'dir. 4 milyon civarı nüfusu bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesinde otobüs, metro, İZBAN ve tramvay seferlerinin ücretsiz olup olmayacağına ilişkin ilgili karar belediye meclisinden çıktı. Peki İzmir'de seferler 15 Temmuz ile 16 Temmuz tarihlerinde ücretsiz mi?

KARAR DUYURULDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile otobüs, metro, İZBAN ve tramvay seferlerinin 15 Temmuz 2017 saat: 19.00'dan başlayarak 16 Temmuz 2017 saat: 07.00'a kadar ücretsiz olacağı duyuruldu.

Halk bu saatler içerisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi içerisinde yer almakta olan tüm otobüs, metro, İZBAN ve tramvay seferlerine ücretsiz olarak binebilecektir. Yine İzmir Büyükşehir Belediyesinin büyük meydanlarında toplanacak olan halkın emniyetli, güvenlik ve ücretsiz bir şekilde evlerine dönebilmeleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs seferleri sabah saatlerine kadar devam edecektir.

15 Temmuz etkinliklerine katılacak olan halkın sabah saatlerine kadar sürecek olan otobüs seferleri ile ücretsiz ve emniyetli bir şekilde evlerine dönmeleri sağlanacaktır.

İSTANBULDA 15 TEMMUZ SEFERLERİ ÜCRETSİZ Mİ?
ANKARADA 15 TEMMUZ SEFERLERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Editör: TE Bilisim