İstanbul ili içerisinde her bölgeye bilindiği üzere İETT toplu taşıma araçları hizmet vermektedir. Bayramın gelmesi ile akraba ziyaretleri dün itibari ile başladı ve yollar adeta doldu taştı. İstanbul'da ki tatilcilerin gitmesi ile yollar büyük oranda boşaldı ancak toplu taşım araçları tıka basa dolmaya başladı.

Peki İstanbul'da bayram dolayısıyla İETT toplu taşıma otobüs seferleri bayram boyunca ücretsiz mi olacak? Bugün ücretsiz mi? İETT'den konu hakkında açıklama geldi.

AÇIKLAMA YAPILDI

İstanbullular da Ankaralılar gibi şehir için belediyeye ait otobüs seferlerine ücretsiz olarak binmek istiyordu ancak malesef pekte sevindirici haber alamadılar. EGO'dan yapılan açıklama ile Ankara için otobüs seferlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu fakat İETT için aynı durum söz konusu değil.

İETT cephesinden yapılan açıklama ile Ramazan Bayramı için belirlenmiş olan seferlerin tüm bölgelere yapılacağı ve vatandaşların bayram boyunca otobüslere %50 indirim ile bineceği belirtildi. Buna göre İstanbullular 25 Haziran, 26 Haziran ve 27 Haziran 2017 tarihlerinde İETT otobüs seferlerine %50 indirim ile binecek. Bayramın 28 Haziran 2017 Çarşamba günü sona ermesi ile sefer ücretleri tekrar eski haline getirilecektir.

Ego, Ankaray ve Metro Ücretsiz Mi? Tıklayın

Editör: TE Bilisim