15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan hain darbe girişimi bilindiği üzere halk tarafından engellendi. Birinci yıl dönümü için bugün tüm Türkiye geneli çok sayıda etkinlikler yapılacak, bu etkinlikler ile şehitleri anma etkinlikleri, konuşmalar, dualar okunacaktır.

15 Temmuz'un birinci yıl dönümünün gelmesi ile yurt genelinde ki önemli meydanlar trafiğe kapatıldı ve buralarda toplanacak olan halk etkinliklere katılacak. En çok katılımın İstanbul ilinde olması beklenirken İstanbul'da 15 Temmuz, 16 Temmuz ve 17 Temmuz tarihlerinde İETT toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı duyuruldu.

İETT DUYURU YAPTI

İstanbul toplu taşıma araçları İETT tarafından yapılan açıklama ile 15 Temmuz 2017 saat: 06.00'dan başlayarak 16 Temmuz ve 17 Temmuz 2017 saat: 06.00 tarihleri arasında İETT otobüslerinin ücretsiz olacağı duyuruldu.

En çok katılımın İstanbul'da olması beklenirken İETT araçlarının ücretsiz olması ile yurt genelinde ki katılım oranının çok çok daha fazla olması beklenmektedir. Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınmış olan karar doğrultusunda gece geç saatlere kadar meydanlarda olacak halkın emniyetli bir şekilde evlerine dönebilmeleri için sabaha kadar otobüs seferlerinin devam edeceği belirtildi. Bu sayede meydanlara toplanacak olan halkın emniyetli bir şekilde evlere gidebilmeleri sağlanacaktır.

ANKARADA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim