Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ve kamu kurumları için ilanlar yayımladığı gibi yine kendi bünyeleri içinde personel alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz sene performans programında personel alımının yapılması ön görülüyordu ancak Maliyeden onayın çıkmaması ile alımlar yapılmadı. Bu sene İŞKUR performans programı üzerinden yayımlanan duyuruda bin (1000) iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımının ön görüldüğü duyurulmuştu. Alımlar kesin yapılır mı derken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Saroeroğlu tarafından resmi duyuru yapılmış ve bin İMD memuru alımının yapılacağı duyurulmuştu. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

1000 İMD MEMURU ALIMI NE ZAMAN?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un bin (1000) iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı yapıp yapmayacağı resmi olarak bilinmezken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Saroeroğlu tarafından açıklamanın yapılması ile İMD memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Peki İMD memuru alımı ne zaman yapılacak?

Buna göre bakanlıktan ya da İŞKUR'dan resmi olarak duyuru gelmediği için bin iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı ne zaman yapılacak bilinmiyor ancak önümüzdeki süreç içerisinde ilanların hazırlanması ve duyurunun yapılması ile atama başvurularının başlaması bekleniyor. Sizler için ilanları takip etmeye devam ediyoruz sitemizi ve mobil uygulamamızı takip ederek ilan yayımlandığında ilk haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim