Türkiye İş Kurumu işsiz adaylara iş bulma için çalışmalarına devam ettiği gibi yine mesleği olmayan ve meslek sahibi olmak isteyen öğrenci ve işsizlere destekker sağlamaya devam ediyor. İŞKUR'un iş garantili eğitim programı yoğun rağbet görmeye devam ediyor.

İŞKUR iş garantili eğitim ile adayları mesleklere yetiştirmekte, kurs sonunda onlara iş ayarlamakta ve kurs boyunca adaylara günlük 54 TL'lik bir destek sağlamaktadır. Hemen sizlerde kurslara kayıt yaptırarak İŞKUR'un imkanlarından yararlanabilirsiniz.

İMKANLAR DEVLET TARAFINDAN SAĞLANIYOR

İŞKUR'un iş garantili eğitimde ki tüm zaruri giderler ve aday giderleri devlet tarafından karşılanmaktadır. İŞKUR, iş başı eğitim programı ile adayların günlük 54 TL, işsizlik maaşı alanlar için 27 TL ve öğrenciler için 40,5 TL'lik giderleri yine sigorta primi, genel sağlık sigortası primi gibi tüm giderler de İŞKUR tarafından karşılanmaktadır.

İŞ GARANTİLİ EĞİTİM

İŞKUR'un sağlamış olduğu iş garantili eğitim programında adaylara iki aylık bir eğitim verilmektedir. Eğitim İŞKUR tarafından onaylanmış özel firmalar tarafından verilmekte olup eğitimin sonunda adaylara gerekli sertifikalar verilmektedir. Sertifikasını alan adaylara iş bulunmakta olup aday bulunan iş yerinden çalışmakta ve maaşı da devlet tarafından ödenmektedir. İş garantili eğitim programlarını incelemek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/YKA3a3
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ