Faaliyetlerine devam eden özel sektör ve kamu kuruluşların ilanlarını yayımlamakta olan İŞKUR her sene yüz binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Bilindiği üzere genel olarak İŞKUR'da bulunan ilanlar 10 gün boyunca başvurulara açılır ve 10 gün sonunda kapanır.

İŞKUR'un iş ilanlarına adaylar bulundukları ilde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvurabildiği gibi yine İŞKUR'un resmi internet sitesinden de adaylar istedikleri pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir. Peki İŞKUR üzerinden kaç bin kişiye iş veriliyor? İŞKUR iş ilanları.

125 BİNE YAKIN İŞ İLANI

İŞKUR'un resmi internet sitesinde ki veriler incelendiğinde toplam 125 bine yakın iş ilanının bulunduğu görülmektedir. Bu ilanlar arasında özel sektör firmalarının alım ilanları bulunduğu gibi yine kamu kurumlarının da iş ilanları bulunmaktadır. Peki İŞKUR'un iş ilanlarına adaylar nasıl müracaat edebilir.



NASIL MÜRACAAT EDİLİR

İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer alan 125 bine yakın iş ilanına müracaat edecek olan adayların öncelikle ''www.iskur.gov.tr'' adresine girmesi gerekmektedir. Sayfayı aşağıya indirdiğiniz de açık iş ilanları bölümünü adaylar görecektir. Burada toplam açık iş ilanı bulunmaktadır.
Bu rakamın üstüne tıklayacak olan adaylar tüm iş ilanlarını sorgulayabilir ve istediği iş ilanları için kendi illerinde alım yapılıyorsa İŞKUR müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvurularını yapabilir.

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim