Ülkemizin dört bir yanında işsizliğin azaltılması için çalışmalarını sürdüren ve iş veren ile iş arayanları bir araya getirmekle yükümlü olarak bilinen İŞKUR bünyesinde binlerce iş ve meslek danışmanı (İMD) memur, personeli görev yapmaktadır. İŞKUR'un uzun süredir yeni İMD memuru alımı için talepler sürmekteydi.

İşin Olsa ekibimize de çok sayıda İMD sertifikası adayımız İMD memuru alımları için haberler yapmamızı belirtmekteydi ve bizlerde ekip olarak İMD memuru alımı için sıklıkla içerik üretmeye devam ettik. İŞKUR'un da gelen yoğun istekler üzerine sonunda Maliye Bakanlığına memur alımı için talep gönderdiği öğrenildi.

BİN İMD MEMURU ALINACAK!

İŞKUR'un 2018 yılına ait performans programı yayımlandı. İlgili program İşin Olsa ekibi tarafından incelendiğinde İŞKUR'un Maliye Bakanlığına 1.000 (bin) iş ve meslek danışmanı (İMD) memuru alımı için vize talebi gönderdiği öğrenildi. Buna göre şu anda açıklamanın Maliye Bakanlığı tarafından yapılması beklenmektedir.

Maliye Bakanlığına geçtiğimiz sene de iş ve meslek danışmanı (İMD) memuru alımı için talebin gönderildiği biliniyordu ancak bir türlü dönüş yapılmadı ve 2017 yılında İMD sertifikasına sahip adaylarımız için müjdeli haberi veremedik. Umut ediyoruz ki Maliye Bakanlığımız bu sene İMD sertifikasına sahip adaylar için müjdeli haberi verir ve 2018 yılının başından sonuna kadar en az bin kişilik iş ve meslek danışmanı (İMD) memuru alımı için ilan kamuoyuna duyurulur.

İŞKUR 750 BÜRO MEMURU ALIMI HABERİ BURADA

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim