Ülkemizin en bilinir kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un bu sene iş ve meslek danışmanı kadrosu için memur alımı yapacağı hem performans programı aracılığı ile hemde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından açıklanmıştı

Buna göre Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafınca hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu ve bin 141 (1141) iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak, aranacak şartlar nelerdir, kimler müracaat edebilir tüm detayları siz değerli okurlarımız için açıklıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu bin 141 iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı yapıyor. Peki başvuru şartları nelerdir? Buna göre adayların lisans mezunu olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den 70 ile üzerinde puan almış olmak, iş ve meslek danışmanı sertifikasına sahip olmak, sicili uygun olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki bin 141 iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı için başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu bin 141 iş ve meslek danışmanı İMD memuru alımı başvuruları nasıl yapılır? Öyle ki başvurular için adayların www.iskur.gov.tr adresine giriş yapması ve müracaatlarını 25 Haziran ile 4 Temmuz 2018 tarihleri aralığında başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yine özel şartlar ile diğer detaylar bulunmakta olup adayların bunlar için aşağıdaki resmi ilanı incelemesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA
İŞKUR BİN 78 BÜRO MEMURU ALIMI İLANI BURADA