24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçim için şimdiden pek çok şirket haftalık olarak raporlarını yayımlamaya devam ediyor. Öyle ki kimin kazanacağı büyük bir merak ile beklenmekte olan seçim için seçim sonuçları haberlerine yoğun rağbet gelmekte olup İşin Olsa ekibi olarak bizlerde resmi internet sitemiz üzerinden seçim sonuçları anketi yapmaya devam ediyor.

İşin Olsa sitemize giren değerli kullanıcılarımız isterlerse anketler bölümünden isterler ise sağ sidebar bölümünde bulunan anketler kısmından istediği Cumhurbaşkanı adayına oyunu kullanabilmektedir. Buna göre şu ana kadar İşin Olsa sitemizde yer alan seçim sonuçları anketine toplam 14 bin 765 kişi katıldı. Katılan tüm adayların oylarını sizlerle paylaşıyoruz.

SEÇİM SONUÇLARI ANKETİNİ PAYLAŞIYORUZ

İşin Olsa sitemize girerek oylarını kullanan adaylarımıza bakıldığında toplam 14 bin 765 kişinin oy kullandığı görülmektedir. Yüzdelik ve sayısal olarak ifade edilmesi gerekirse Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 44,36, Muharrem İnce'nin yüzde 24,16 ve Meral Akşener'in yüzde 22,32 oranında oy aldığı görülmektedir. Bu oyları www.isinolsa.com sitemize giren değerli kullanıcılarımız vermiştir yani kendi yaptığımız ankettir. Kalan diğer oylar ise geçersiz ve diğer Cumhurbaşkanı adayları arasında paylaşılmaktadır.

Seçim sonuçları görselini internet sitenizde kullanabilirsiniz.

İşin Olsa ekibi olarak yaptığımız anketi anlık olarak bizlerde takip etmeye devam ediyoruz. Öyle ki son zamanlarda Recep Tayyip Erdoğan ile Muharrem İnce'nin büyük bir çıkış yakaladığı görülmekte olup Meral Akşener'in ilk oylamalarda Muharrem İnce'yi geçebileceği görülürken şu an için oyunun daha düştüğü gözlemlenmektedir.

SEÇİM SONUÇLARI ANKETİNE BURADAN KATILABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim