İşin Olsa ekibi olarak 2017 yılında Ekim ayında sizlere sunduğumuz Mobil uygulamamız ile sizleri sürekli olarak kamu ilanlarından ve haberlerinden haberdar etmekteyiz. Kendimize hedef olarak sizleri sürekli aydınlatmayı belirledik ve bu yönde günümüzdeki gelişen teknoloji çağında sizlere sürekli yenilikler ile hizmet vermekteyiz.

İşin Olsa ( www.isinolsa.com ) olarak 2017 yılında hizmete başlamış bulunmaktayız ve Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adına Mobil uygulamamızı güncelledik. Eski Sürümümüz olan 5.0.0 uygulamasında meydana gelen bazı sorunlar sebebi ile Mobil Uygulamamız 5.1.0 Sürümüne güncellenmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek adınaUygulama alt yapısında düzenlemeler yapıldı.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASI NASIL GÜNCELLENİR?

İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuz eğer güncellememiş ise bunu manuel olarak güncellemeniz gerekmektedir. Bu sebeple Android cihaz kullanan adaylar Play Store üzerinden uygulamamızı güncelleyebilirler. İOS cihazı kullanan adaylar ise App Store üzerinden Mobil uygulamamızı güncelleyebilirler. Bunun için Play Stro ve App Stro programlarını açarak güncellemelre girerek GÜNCELLE butonuna tıklayarak uygulamamızı güncellemiş olacaksınız.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASI NEDİR?

Bizleri takip eden adaylarımız bizi bilirler. Sizlere sürekli olarak güncel memur alımları ve kamu haberi sunmaktayız. Bazı siteler tarafından ilgisi ve alakası olmayan haberleri sizlere Bildirim olarak göndermemekteyiz. İşin Olsa ekibi olarak sürekli olarak Kamuya Alımları, Memur Alımlarını, Personel Alımlarını, İşçi Alımlarını, Sözleşmeli Personel Alımlarını, Askeri İlanları, Devlete Alımları, Özel Sektöre alımları, Ekonomi Haberlerini, KPSS haberlerini, Sınav haberlerini, Eğitim haberlerini, Gündemi, SYDV Alımlarını, Güvenlik Görevlisi Alımlarını, Aylık Güncel Alımları ve Banka ilanları gibi haberleritakip etmenizi sağlıyoruz. 

Bu sayede gündeme gelen kamuhaberlni takip edebiliryor, İlanları takip edebiliyor ve hiçbir ilan için başvuru süresini kaçırmıyorsunuz. Ayrıca Mobil Uygulamamız alt yapısal olarak yapılan güncelleme sonucunda daha hızlı açılmakta ve sizlerin daha hızlı haber akışı sağlamanıza olanak sağlıyor.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Mobil uygulamalarımızı İOS ( İphone ve İpad cihazlarına App Stroden İndirebilirsiniz.

Mobil uygulamalarımız Android Cihazlar için Google Play'dan indirebilirsiniz. 

Uygulamları indirmek için aşağıdaki logolara tıklayınız.

Editör: TE Bilisim