İşin Olsa ailesi olrak devamlı olarak sizler için yenilikler yaparak, kendimize, sizlere nasıl daha yararlı olabilmeyi ilke edindik. Sizler için sürekli olarak kendimizi geliştiriyor ve yeniliyoruz. Dünyada gelişmekte olan Mobil çağı hayatımızı ele aldı diyebiliriz. Artık hepimiz elimizde telefonlar ile geziyor ve onlara derecesiz bir şekilde bağlanmışız. Hal böyle olunca hayatımız için gelişecek bazı şeyleride elimizde akıllı telefonumuzda takip ediyoruz. Bizlerde sizler için güncel haberlerden ve kamu hakkında gelişmelerden haberdar olmanız için İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI ve TAKİP İÇİN SOSYAL AĞLARI yayımladık!

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMA NEDİR?

www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere uygulamalarımızı indirmenizi tavsiye ediyoruz. Peki neden mi indirmeliyiz? Bu İşin Olsa Mobil uygulama ne işe yarar ?

İşin Olsa Mobil uygulaması, sizlerin sürekli olarak alım haberlerini, kamu haberlerini, işçi haberlerini ve son dakika haberlerini takip etmenize yarar. Mobil Uygulamayı aşağıdaki bağlatılardan indirerek Bildirimlere İzin Ver seçeneğini seçerseniz devamlı olarak saçma sapan haber olmadan cebinize bildirimler alacaksınız. Bu bildirimler sayesinde, başvuru yapmış olduğunuz kurumların duyurularını, alım haberlerini takip edeceksiniz.

Kısacası uygulamayı indirerek, Kamuya Alımları, Memur Alımlarını, Personel Alımlarını, İşçi Alımlarını, Sözleşmeli Personel Alımlarını, Askeri İlanları, Devlete Alımları, Özel Sektöre alımları, Ekonomi Haberlerini, KPSS haberlerini, Sınav haberlerini, Eğitim haberlerini, Gündemi, SYDV Alımlarını, Güvenlik Görevlisi Alımlarını, Aylık Güncel Alımları ve Banka ilanları gibi haberleri takip edecek ve hiç bir başvuruyu kaçırmayacaksınız.

Uygulamalarımız, Android, İphone, İpad ve Tabletler için uyumludur. Herkes dilediği cihaza indirebilir. 

MOBİL UYGULAMALARIMIZ:

Mobil uygulamalarımızı İOS ( İphone ve İpad cihazlarına App Stroden İndirebilirmek için Buraya Tıkla

Mobil uygulamalarımız Android Cihazlar için Google Play'dan indirebilirsiniz. 

Uygulamları indirmek için aşağıdaki logolara tıklayınız.

SOSYAL AĞLARDA İŞİN OLSA EKİBİ

İşin Olsa ekibi olarak Sosyal ağlar üzerinde sizlere destek olmaya devam ediyoruz. Gün kamu haberleri ile, Memur, Personel, İşçi, Polis, Bekçi alımlarının nabzını tutuyoruz. Her zaman çıkan ilanları ilk olarak İşin Olsa ekibi paylaşmıştır ve paylaşmaya devam edecektir. 

Kullanıcılarımız için İşin Olsa ekibi hem Facebook hem de İntsagram gibi Sosyal ağlarda sizin hakkınızı savunmaya ve sizleri güncel konulardan haberdar etmeye devam ediyor. 

Sizde sosyal ağlarda bizleri destekleyerek her zaman alım ilanlarının gelmesini sağlayabilir veya güncel personel memur alımı ilanlarından haberdar olabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

İşin Olsa Facebook Sayfası İçin Buraya Tıkla

İşin Olsa İnstagram Sayfası İçin Buraya Tıkla

Güncel Memur Personel Eleman Alımları için Kullanıcı Grubu için Buraya Tıkla

İşin Olsayı Takip Edebileceğiniz Diğer Sosyal Ağlar:

https://www.facebook.com/iscipersonelmemuralimi/

https://www.facebook.com/memurpersonelalimlarii/

https://twitter.com/isinolsa

https://www.instagram.com/kamumemurpersonelalimi/

Editör: TE Bilisim