25 Ağustos 207 tarihli yayımlanan resmi gazete ile önemli Kanun Hükmünde Kararnameler kamuoyuna duyuruldu. Buna göre pek çok konuda değişiklik yapıldı, görevden iade ve görevden alımlar gerçekleştirildi. Yine kamu kurumları ile bakanlıklara kadro ihdas edildi.

25 Ağustos 2017 tarihli resmi gazete incelendiğinde İçişleri Bakanlığının 236 kişilik memur ve Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün 177 memur alımı toplam ise 413 kişilik kamuya memur atamasının yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana bakıldığında İçişleri Bakanlığının 236 kişilik memur ve Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün 177 memur alımı yapacağı görülmektedir. İki kurum toplam 413 kişilik atama yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

İçişleri Bakanlığı
Kaymakam, yazı işleri müdürü, şef, nüfus müdürü, programcı, bilgisayar işletme, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, şoför, hizmeti, kaloriferci ve dağıtıcı kadroları için İçişleri Bakanlığı toplam 236 kişilik memur alımı yapacaktır. İlanın en kısa süre içerisinde kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Müdürlüğü
Tabip, sağlık teknikeri, sağlık memuru, hemşire ve ebe olmak üzere 5 kadro için Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Müdürlüğü toplam 177 kişilik memur alımı yapacak. Konu hakkında yakın açıklama bekleniyor.

DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim