Bilindiği gibi bedelli askerlik hakkında ardı ardında yapılan açıklamaları adayların umutlarının artmasına neden olmuştu. Başbakan Binali YILDIRIM dün yaptığı açıklamada sıcak baktığını belirtti. Bugün Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK Ardahan'da yaptığı değerlendirmede bedellinin gelme umudunu arttırdı. Peki bedelli çıkacak mı diye soran adaylara yeni bir değerlendirme de Hükümet sözcüsü Mahir ÜNAL'dan geldi. Yeni açıklama bu kez adayları üzdü. Bedelli çıkacak mı çıkmayacak mı sorusuna yeni bir cevap geldi.

Mahir Ünal bugün bir televizyon programına katıldı. Yaptığı açıklamalarda gündemde ilişkin pek çok konuda açıklamalar yaptı.

GÜNDEMİMİZDE YOK!

Yapılan açıklamalardan önemli bir başlık ise bedelli askerlik konusuna ayırdı. Başbakan Binali YILDIRIM'ın yaptığı bedelli açıklamasının kendi görüşü olduğunu ve hükümetin bu konu gündeminde olmadığını aktardı.

BAŞBAKAN YILDIRIM VE BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK'IN AÇIKLAMALARI?

Dün bir televizyon programına katılan Başbakan Binli YILDIRIM profesyonel orduya geçiş ile bedelli askerliğin toplumsal bir talep oluştuğunu belirtti. Başbakan yardımcısı Fikri IŞIK Ardahan’da bir dizi ziyaret için temaslarda bulundu. Başbakan YILDIRIM'ın sözleri ile bedelli konusunun gündeme geleceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim