Taşerona kadro konusunda Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalar yaptı. Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ yapmış olduğu açıklamasında taşeron konusu ile ilgili çalışmaları değerlendirdi.

Hükümet tarafından başlatılan kadro çalışmaları için taşeron işçiler beklemeye geçerken, 2018  yılanın başı ile birlikte daha önceden açıklandığı üzere taşeron işçilerin kadro ulaşma süresi ile ilgili bilgiler verilmişti. Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, Taş ile açıklama yaparak, Taşeron konusunun sonlandırılacağını söyledi.

Yapılan açıklamalar kapsamında Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, taşeron konusunda son noktaya gelindiğini vurgulayarak,”Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve  bakan arkadaşlarımızın yapmış olduğu uzun toplantılardan sonra Başbakanımız tarafından bazı konularda ayrıca üzerinde durulması talimatı verilmişti. Konu ile ilgili herkes gereken çalışmaya devam ediyor. Taşeron konusu 2018'in Ocak ayı içerisinde meclise gelecek ve ümit ediyorum sonuçlanacak” şeklinde konuştu. 
 

Editör: TE Bilisim