Ülkemizde faaliyet göstermekte olan 720 bin civarında taşeron işçinin kamuya geçiş sürecinin bu sene sonuna kadar gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Ancak sözleşme mi yapılacak, kadro mu verilecek gibi sorular giderek artmaya devam ederken Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ tarafından taşeron yasası hakkında önemli bir açıklama yapıldı.

Buna göre Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklama da taşeron işçilere müjdeli haber verildi mi? Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ taşeron yasası hakkında ne gibi açıklamalarda bulundu.

MECLİS GÖRÜŞMEYAPACAK

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın yaptığı açıklamasında Başbakan Binali Yıldırım ile başkanlıkların görüşmeler yaptığı, tespit edilen eksikliklerin belirtilmesi üzerine buralarda yeni düzenlemelerin yapılmaya devam ettiği, çalışmaların tamamlanması ile Bakanlar Kurulunun taşerona kamu güvencesi hakkında görüşme yapması ve son olarak konunun Meclise sunulacağını ifade ederken bütçeden sonra görüşmelerin Meclis de yapılacağı ve şimdiden hayırlı olsun ifadeleri kullanıldı.

Buna göre Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklama da taşerona kadro hakkında detaylı görüşmelerin yapıldığı öğrenildi. Taşerona kamu güvencesi tarihi hakkında ise Aralık ayı ya da Ocak ayı tahminlerinde bulunuldu.

TÜM HABERLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim