Sinema dünyasının ünlü aktörü Morgan Freeman'ın üvey torunu ölü olarak bulundu.Hollywood'un en özel aktörlerinden olan Morgan Freeman'ın 33 yaşındaki torunu bıçaklanarak öldürüldü.

 

33 yaşındaki E'Dene Hines pazar günü New York'ta bıçaklanarak öldürüldü. Polisten edinilen bilgiye göre olayla ilgili 30 yaşında bir adam gözaltına alındı.NTV'nin haberine göre genç kadını yolda bulan polis memurlarının ifadesine göre Hines, sokakta göğsünden defalarca bıçaklanmış şekilde yatıyordu.

 

Hines'ın ardından ünlü aktör Freeman; "Dünya onun artistik kabiliyetini ve verebileceklerini asla öğrenemeyecek. Ailesi ve arkadaşları onu tanıdığı için çok şanslıydı. Onun ışığı kalbimizde, düşüncelerimizde ve dualarımızda parlamöaya devam edecek." şeklinde konuştu.

 

78 yaşındaki Freeman’ın ilk eşi Jeanette Adair Bradshaw’un torunu olan Hines, ünlü aktör ve ikinci eşi Myrna Colley-Lee tarafından büyütüldü. 2009 yılında Freeman’ın üvey torunuyla 10 yıldır aşk yaşadığı ve evlenecekleri ileri sürülmüştü.

 

Genç kadını kimin öldürdüğü ve bu cinayetin arkasındaki nedenler henüz belli değil. Olay hakkında güvenlik güçlerinin soruşturması devam ediyor.

Milliyet

Editör: TE Bilisim