Bilindiği üzere mevsimler artık neredeyse bir birine karıştı ve bir gün içerisinde dört mevsimi aynı anda yaşayabilmekteyiz. Hava da güneş varken güneş birkaç saat içerisinde yerini kar'a bile bırakabilmektedir.

Geçtiğimiz senelerde Mayıs'ın son haftaların da tüm Türkiye geneli havalar oldukça sıcaktı ancak bu sene havalar oldukça garip ve bir gün sıcak iken bir gün sonra havalar ciddi derece soğuyabilmektedir. Peki havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman düzelecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden konu hakkında açıklama geldi mi?

BİR HAFTA SONRA!

Yurdun dört bir yanında farklı farklı dört mevsim yaşanmaya devam ediyor. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin yüksek noktalarında geceleri dondurucu soğuklar devam ederken Akdeniz'in kıyı illerinde havaların epey ısındığı görülmektedir. Marmara ile Ege'de ise havaların normalin üstünde seyir ettiği ve İç Anadolu Bölgesinde ise havaların halen soğuk olduğu görülmektedir.

Bundan sonra ki bir hafta içerisinde Türkiye'yi parçalı bulutlu, güneşli ve yağmurlu günler beklerken son açıklanan hava durumlarına bakıldığında bir hafta sonra 28 Mayıs 2017 itibari ile tüm Türkiye geneli havaların ciddi şekilde ısındığı görülmektedir. Haziran ayı itibari ile havaların ciddi derece ısınacağı ve yaz sıcağının Ekim - Kasım - Aralık ayına kadar bile sürebileceği belirtiliyor.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim