Halkbank geçtiğimiz sene yüzlerce personel alımı gerçekleştirmiş ve adayları tarafından yoğun ilgi görmüştü. Bu sene banka personeli alımı yapacak mı? Yapmayacak mı? Sorularının artması üzerine Halkbank'tan 2017 yılı ilk çeyreğine kadar toplam bin kişilik banka personeli alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Bu haber üzerine adaylar büyük bir sevinç yaşadı. Ancak Şubat ayının bitmesine bir buçuk hafta kaldı ve henüz Halkbank her hangi bir personel alım ilanı yayımlamadı. Açıklama da yılın ilk çeyreği yani Mart 2017'nin sonuna kadar toplam bin personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Alımların toplu şekilde yapılması bekleniyor.

Alım İlanı Ne Zaman Çıkar?

Halkbank bin kişilik banka personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alım ilanı ne zaman çıkacak? Halkbank banka personel alımı yapacağını duyurduğu için yılın ilk çeyreğine kadar mutlaka alım ilanının yayımlanması bekleniyor. Şubat ayının bitmesine az bir süre kaldığı için Mart ayında alımlar yapılabilir.

Yılın ilk çeyreğinin sonuna kadar bin kişilik personel alımı yapılması beklendiği için alımların parça parça yapılabileceği düşünülüyordu fakat yılın ilk çeyreğinin bitmesine giderek süre daraldığı için Halkbank resmi internet sitesi aracılığı ile Mart ayında bin kişilik alım ilanı yaptığını duyurabilir. Tabi süre belli değil. Yani Halkbank tarafından her an banka personel alımı yapılıyor başlıklı ilan gelebilir.

Editör: TE Bilisim