Türkiye'nin en çok bilinen ve en çok müşterisine sahip bankalarından olan Halkbank her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce personel alımı yapmaktadır. Araıklarla yaptığı kampanyaları reklamlar aracılığı ile duyuran ve daha çok müşteriyle ilgilenmek için çalışmalarına ara vermeden devam eden Halkbank kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımlarını genel olarak resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı duyurular ile gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz haftalarda Halkbank tarafından duyurulan personel alım ilanında 565 personel alınacağı duyurulmuştu. Yeni yapılan açıklama ile personel alım sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

Sorgulama Ekranı

Halkbank yayımladığı bildiri ile 475 Uzman Yardımcısı, 40 İç Kontrolör Yardımcısı, 25 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı ve 25 Müfettiş yardımcısı alımı yapmak üzere toplam 565 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu kadrolar için binlerce aday başvuru yaptı ve sonuçlar açıklandı.

http://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank/

Sonuçları öğrenmek isteyen adayların yukarıda belirtilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link aracılığı ile gerekli bölümleri doldurarak adaylar kazanıp kazanmadıklarını sorgulayabilir. Sistemsel sıkıntıların yaşandığı anlarda söz konusu sitede Teknik nedenlerden dolayı sınav sonuçları görüntülenememektedir. Daha sonra bu sayfadan açıklanacaktır uyarısı çıkmaktadır. Bu uyarı çıkan adayların sayfayı yenilemeleri ve hala aynı hatayı almaları durumunda daha sonra tekrar denemesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim