Halkbank her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda banka personeli alımı yapmaktadır. Halkbank kamu bankası olduğundan dolayı alımlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamak yerine resmi internet sitsi aracılığı ile personel alım ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. Yapılacak olan alımlar için başvurular yapılmakta ve adaylar yazılı / sözlü sınavlara çağrılmaktadır. Halkbank geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuru ile 565 personel alımı yapacaklarını duyurmuştu. Ekim 2016'da başvuruların tamamlanması ile adaylar 5 Kasım 2016 tarihinde Halkbank tarafından yapılan yazılı sınava katıldı ve başarılı olan adaylar 7 Kasım 2016'da kamuoyuna duyuruldu. Başarılı olan adaylar sözlü mülakatlara çağrıldı ve sözlü sınavlarında tamamlanması ile bu sınavların sonuçları da duyuruldu.

Sorgulama Ekranı

Halkbank'ın yazılı sınavın ardından yapmış olduğu sözlü sınav sonuçlarının bir bölümü daha önce ki günlerde açıklanmıştı ancak bütün kadrolar için sonuçlar açıklanmamıştı. Halkbank tarafından yapılan duyuru ile tüm kadrolar için sınav sonuçlarının duyurulduğu belirtildi.

Eğer sizde Halkbank'ın alacağı müfettiş yardımcısı, iç kontrolör yardımcısı ve uzman yardımcısı kadroları için sözlü mülakatlara girdiyseniz ve sonuçların açıklanmasını bekliyorsanız aşağıda yer alan linki takip ederek TC kimlik numaranız Halkbank şifreniz ve güvenlik kodu bölümlerini doğrulayarak sınav hakkında detayları öğrenebildiğiniz gibi sonucunuz hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://basvuru.halkbank.com.tr/
Editör: TE Bilisim