Eski Türk Silahlı Kuvvetleri ve yeni İçişleri Bakanlığı personelleri olan Jandarma ekipleri hakkında yapılan soruşturmalar devam ediyor. Bilindiği gibi 15 Temmuz 2016 akşamı yaşanan üzücü olaydan dolayı yüzlerce kişi şehit oldu ve binlerce kişi gazi oldu. Askeri darbe girişiminde bulunan Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik operasyonlar ise devam ediyor. Jandarma ekiplerinin darbeye karıştıkları tespit edilmesi ile birlikte haklarında açığa alınma işlemleri başlatılmış ve tutuklu halde cezaevlerinde bekletilmektedir. Soruşturmalar devam ettiği sırada FETÖ'cü olduğu tespit edilen kişilerin ihraç edildiği duyurusu yapıldı. Peki kimler ihraç oldu? işte sıralı tam liste

İhraç Olanların Listesi Yayınlandı

Jandarma ekiplerinde bulunan ve Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edilen personellerin bir bölümü ihraç edildi. Söz konusu soruşturmalar devam ederken ihraç edilenlerin sayısı oldukça az gibi görünmektedir. Bundan sonra ki süreç bundan önce ki işlenen süreç gibi devam edecek olup açığa alınan Jandarma personelleri hakkında yapılan soruşturmalar kaldığı yerden sürüyor.

FETÖ'cü olduğu tespit edilen personeller ihraç edilirken FETÖ'cü olduğu tahmin edilen personeller ise açığa alınmaya devam etmektedir. İhraç edilen personellerin rütbeleri dahil sıralı olarak tam listesi yayınlandı. Hemen aşağıda ki bağlantı ile bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

İhraç Edilen Jandarma Personelleri İsim Listesi için Tıklayınız