Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının bu sene kaç bin kişilik memur alımı yapacağı büyük bir merak ile bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yaptığı açıklamasında memur alımı sürecinin haftaya başlayacağını duyurması ile adaylara müjdeli haberi vermişti.

Bugün basın mensupları ile toplantı düzenleyen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yeni bir müjdeli haber daha verdi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde ve bakanlığa bağlı kuruluşlarda istihdam etmek üzere toplam 2 bin 700 kişilik memur alımı yapacaklarını müjdeledi.

İLAN HAZIRLANIYOR!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik bakanlık bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 2 bin kişilik memur alınacağını belirtti. Bakanlığa bağlı bulunmakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri için 500 memur ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) için ise 200 kişilik memur alımı gerçekleştirileceği de müjdelendi. 2 bin kişilik memur alımı hazırlık aşamasında ve ilanın yakın zamanda yayımlanması bekleniyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının hangi pozisyonlar için memur alımı yapacağı net olarak bilinmiyor ancak  Ziraat, Gıda, Su Ürünleri, Balıkçılık Teknolojisi, Veteriner Hekim vb. gibi pozisyonlar için 2 bin kişilik memur alımı ilanının yayımlanması beklenmektedir.

TARIM BAKANLIĞI MEMUR ALIMI SAYISI DUYURULDU HABERİ İÇİN TIKLAYIN
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim