60 yaşında geneleve giden bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre Beyoğlu Karaköy'de bir genel eve giden kişi ilişki sırasında rahatsızlanıp hayatını kaybetti.

Beyoğlu Karaköy'de genelevde hayat kadınıyla birlikte olan 60 yaşındaki bir kişi cinsel ilişki esnasında rahatsızlanarak hayatını kaybetti. İddialara göre; olay 14:00 sıralarında Karaköy Zürafa Sokak'ta meydana geldi. Burada faaliyet gösteren geneleve gelen 60 yaşındaki Ahmet Seyit K. burada bir hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girmek istedi. İlişki esnasında rahatsızlanan yaşlı şahıs bir anda olduğu yere yığıldı kaldı. Yaşlı şahsın rahatsızlandığını gören hayat kadını genelev yetkililerine haber verdi.
Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Seyit K'nın öldüğünü belirledi. Polis ekipleri cumhuriyet savcısı nezaretinde genelevde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonucunda yaşlı adamın cansız bedeni kesin ölüm sebebini belirlemek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ayrıca yaşlı adamın ilişkiye girdiği bir kadın ile genelevde bulunan bazı kadınlar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Editör: TE Bilisim