15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişiminin üzerinden bir seneden fazla geçti. Ancak halen izleri silinebilmiş değil. Her geçen gün kamuoyuna duyurulan öyle bilgiler var ki adeta insanların içini sızlatıyor. FETÖ'nün GATA askeri hastanesinde neler yaptığı gözler önüne serildi.

YÜKSEK TANSİYON HASTASI RAPORLARI

FETÖ üyeleri pilotlara sağlıklı raporlar verilirken FETÖ'cü olmayan ve vatan sever pilotlara yüksek tansiyon teşhislerinin konulduğu. Pilot olmaları için belirledikleri yüksek tansiyon ilaçlarını içmeleri gerektiği belirtildi.

Pilot adaylarına konulan yüksek tansiyon teşhisinden sonra vatan sever pilotlar yüksek tansiyon haplarını içmeye başladı ve her geçen gün haberleri olmadan kalp damarları bu haplarla genişletildi.

Pilotlar hasta olmadıkları halde konulan teşhisler nedeninden dolayı her geçen gün hasta oldu ve FETÖ'cü hain doktorların istedikleri yerine gelerek kalp damarı genişleyen vatan sever pilotlara ''UÇAMAZ'' raporları verilerek ordudan atıldı.

104 ŞÜPHELİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

GATA'da düzenlenen hain pusu sonrası hükümet harekete geçti ve olaylarda parmağı olan 104 şüphelinin tamamı gerekli deliller dahilinde Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi. Buna göre sevk edilen FETÖ'cü hainlerin hepsinin ya da delillere göre büyük bir bölümünün tutularak hapse gönderilmesi beklenmektedir. FETÖ'cü hain pilotlar ise ordudan atılmaya devam ediyor.

TÜM HABERLERİ BURADAN SORGULAYIN

Editör: TE Bilisim