İngiltere'nin önde gelen haber şirketi İngiliz Daily Mail’in haberine göre;Enerji devi şirketin çalışanlarının yaşamış olduğu yasak ilişkiyi ortaya çıkardı.

 

İngiliz Daily Mail’in haberine göre; İskoçya'nın Aberdeen kentinde yaşayan Lee Hanlon (32) ile Amy Maxwell (33), bu ayın başında bir otelde cinsel ilişkiye girdi ve o anları cep telefonuyla kaydetti.

 

Söz konusu görüntüler, Hanlon’ın eşi Charon tarafından fark edildi ve gururu incinen kadın, intikam almak için videoyu eşinin dostları, iş arkadaşları ve patronlarına gönderdi. Görüntüler, diğer kişilerce de mesaj ve e-posta yoluyla paylaşılınca hızla yayıldı.

The Sun gazetesine konuşan Maxwell, videonun paylaşılmasıyla hayatının mahvolduğunu söylerken, “Herkes gördü. Bir ilişki değil, bir günlük bir şeydi” dedi. Maxwell, eşiyle hâlâ birlikte olduğunu ve yaşadıkları yerden taşınmayı planladıklarını söyledi.

Şirketin bir çalışanı ise gazeteye yaptığı açıklamada, “Çiftin videosu kasabada çok konuşuluyor. Hızla yayıldı. İzlemeyen birini tanımıyorum” dedi. Şirket sözcüsü de Hanlon ve Maxwell’in taşeron tarafından çalıştırıldığını ve işveren firmanın sözleşmelerini iptal ettiğini açıkladı.

HABERTURK

Editör: TE Bilisim