İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 10 bin Polis Özel Harekat Alımı yapacak. PÖH alımlarında adayların en az lise mezunu olması gerekmekte ve Kamu Personeli Seçme Sınavına girme şartı aranmamaktadır. Peki bu alımlar hakkında son dakika açıklaması var mı? Alımlar ne zaman yapılacak? son durum nedir?

Tarih Belli Oldu Mu?

Binlerce Polis Özel Harekat olmayı isteyen adaylar şimdiden Emniyet Genel Müdürlüğünden açıklanacak olan 10 bin PÖH alımı duyurusunu bekliyor. Peki yakın zamanlarda konu hakkında açıklama yapıldı mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamasında toplam 20 bin polis alımı olacağını ve 10 bininin PÖH olacağını geçtiğimiz gün açıkladı. Ancak yaptığı açıklama da her hangi bir tarih vermedi.

Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine yönelik yapılan operasyonların bitme noktasına gelmesi ve soruşturmaların tamamlanması ile Emniyet Genel Müdürlüğünün 10 bin Polis Özel Harekat Alımı yapması bekleniyor. Tabi tarih hakkında her hangi bir açıklama yok. Bu yüzden sosyal medya da dolaşan asılsız tarihlere itibar etmeyiniz. En yakın zamanda alım tarihleri hakkında İçişleri Bakanlığı ya da Emniyet Genel Müdürlüğünden açıklama yapılması beklenmektedir.