Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz haftalarda yayımlamış olduğu bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 2 sözleşmeli pilot alımı yapacağını duyurmuştu. Kimlerin başvurabileceği aranan niteliklerin ne olduğu ve adayların görevleri hakkında da Emniyet Genel Müdürlüğü kamuoyuna duyuru yapmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere alacakları sözleşmeli pilot personeli başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Sorgulama Ekranı

Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamasında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere alım yapacakları sözleşmeli pilot başvuru sonuçlarını açıkladığını duyurdu. Adaylar aşağıda yer alan link aracılığı ile sözleşmeli pilot alımı başvuru sonuçlarını kontrol edebilecek.

https://www.egm.gov.tr/duyurular/Sayfalar/2017-1-Basvuru-Sonuc.aspx

Yukarıda yer almakta olan link aracılığı ile 2017-1. dönem sözleşmeli uçak pilot personel alımı başvuru sonucunu sorgulayabilirsiniz.

Eğer sizde sözleşmeli pilot alımına müracaat ettiyseniz ve sınava girmeye hak kazanıp kazanmadığınızı öğrenmek istyorsanız yukarıda ki linke giriş yaptıktan sonra gerekli bilgileriniz girerek sorgulamanızı yapabilirsiniz. Kazanan adaylar Emniyet Genel Müdürlüğünün alım yapacağı sözleşmeli pilot alımı sınavına katılmaya hak kazandı.
Editör: TE Bilisim