Son günlerde ihraçlarla gündeme gelen Emniyet Genel Müdürlüğü, sözleşmeli personel alımı sonuçlarını açıkladı. 20 Eylül 2016 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sitesinde Helikopter pilotu alımı yapılacağına dair bir ilan yayınlanmıştı. Başvurular 20 Eylül tarihinde başlamış ve 7 Ekim tarihinde sona ermişti. O başvuruların sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bugün açıklandı. Başvuru yapan adaylara sözlü mülakat yapılacağı da duyuruldu. Buna göre Helikopter makinisti ve uçuş teknisyeni başvurusu yapan bütün adaylar sözlü mülakata girmeye hak kazandı. Mülakatların ardından alımların tamamlanacağı yapılan açıklama ile duyuruldu. Açıklamada aynı zamanda şu başlıklar dikkat çekti;
Sözleşmeli Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti unvanı için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açılan ilana başvuru yapan bütün adaylar, sözlü mülakata girmeye hak kazandı.

 26/10/2016 tarihinde saat 10:00 da yapılacak sözlü mülakat için uçuş teknisyeni başvurusu yapan adayların Ankara’da hazır bulunmaları gerekiyor.
26/10/2016 tarihinde saat 11:00’da ise helikopter makinisti unvanı için başvuru yapan adaylar Ankara’da mülakata alınacaklar.

Sözlü ve Uygulamalı Sınava Gelirken Adayların Yanında Bulundurması Gerekenler

Üzerinde TC kimlik numarası ve fotoğraf bulunan kimlik belgesi
Adayların ilk başvuruda aldıkları başvuru formu
Sağlık Kurulu Raporu
Unvan konusunda uzman olduğunu belirten belge
Başvurulan Unvan için gerekli olan form
Kurs ve diğer belgeler.
 
Editör: TE Bilisim