Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde ki polislerin FETÖ ile bağlantılarının olup olmadığı incelemeleri devam ediyor. On binlerce polis ve komiser bilindiği üzere FETÖ bağlantılı olduğu için ihraç edilmiş ve tutuklanmaları için mahkemeye sevk edilmişti.

FETÖ bağlantılı kişilerin kamu kurumlarından ihracına ilişkin operasyonlar devam ederken Emniyet Genel Müdürlüğünde büyük bir deprem yaşandı ve 11 bin polisin FETÖ bağlantısının olduğu tespit edildiği için açığa alındıkları belirtildi.

9 BİNDEN 11 BİNE YÜKSELDİ!

Emniyet Genel Müdürlüğünden ihraç edilen polis sayısı ilk olarak 9 bin 103 olarak duyurulmuştu. Ancak ilerleyen saatlerde FETÖ bağlantılı polislerin sayısında artış meydana geldi ve 2 bin kişi sayı artarak açığa alınan polis sayısının 11 bin olduğu belirtildi. İstanbul da ihraç olan polis sayısı 2 bin 500 iken Ankara'da ihraç olan polis sayısı ise bin 350 olarak duyuruldu.

SAYI GİDEREK YÜKSELİYOR

Şu anda Emniyet Genel Müdürlüğünden açığa alınan polis sayısı 11 bin olarak duyuruldu ancak FETÖ bağlantılı olduğu şüphelenilen kişilerin incelemeleri devam ediyor. Açığa alınan polis sayısı ilk olarak 9 bin 103 olarak duyurulmuş ve incelemelerin devam etmesi ile sayı 2 bin daha yükseldi ve 11 bine yükseldi. Şu anda araştırmalar ve incelemeler devam etmekte olup günün ilerleyen saatlerinde açığa alınan polis sayısının daha da artabileceği belirtiliyor.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim