Emniyet Genel Müdürlüğünde çalışan taşeron işçiler için kadroya geçiş sınavı yapılacak. EGM taşeron kadro sınavına katılacak olan adayların merakla beklediği haber geldi. Bilindiği gibi 2 Ocak tarihinde başlayan kadroya geçiş aşamalarında son olarak adaylar sınava alınacaklar. Sınavdan başarılı olan işçiler devlet kadrolarında işçi olarak görev yapacaklar. Çalışma Bakanlığının yapmış olduğu takvime göre 2 Nisan tarihine kadar Emniyet Genel Müdürlüğünde çalışan taşeron işçiler sürekli işçi statüsüne kavuşacaklar. Personel Daire Başkanlığının online işlemler sayfasından adaylar için başvuru sonuçları, kesin listeler ile sözlü sınav yeri ve tarihini öğrenebilecekler.

SINAVDAN KAÇ PUAN ALMAK GEREKLİ OLACAK?

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının yaptığı yeni açıklamada kadro sınavı yerleri belli oldu. 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri uyarınca EGM Siber Suçlarla mücadele D,B'da çalışan alt işveren işçiler için yapılacak olan sınava kaç adayın katılacağı açıklanmazken, sınavda adayların en az 50 puan almaları gerekli olacak. 

EGM TAŞERON KADRO SINAV YERLERİ

EGM Siber Suçlarla mücadele Daire başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden sorgulama sayfası ile adayların TC kimlik numarası, ad, soyad ile sınav yerleri öğrenilebilecek.

Sınav yerlerini öğrenmek için tıklayın.

Editör: TE Bilisim