Emniyet Genel Müdürlüğü polis aday alımı yaptığı gibi yine kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz ay Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile 25 hizmetli alımı yapılacağı belirtilmişti.

Emniyet Genel Müdürlüğünün 25 hizmetli alımı yapılacak açıklamasının üzerine başvurular 23 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 27 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. Başvuru sonuçlarının kısa bir süre de açıklanması bekleniyordu ancak neredeyse başvuruların üzerinden bir ay geçti fakat halen sonuçlar açıklanmış değil.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak

Emniyet Genel Müdürlüğü 25 hizmetli alım ilanına yoğun ilgi vardı ve başvurular 27 Ocak 2017 tarihinde sona erdi. Başvuruların üzerinden neredeyse bir aya yakın bir süre geçti ancak halen sonuçlar açıklanmadı.

Adaylar büyük bir merak ile Emniyet Genel Müdürlüğünün 25 hizmetli alımı başvuru sonuçlarını açıklamasını bekliyor ancak halen sonuçlar açıklanmış değil.
Pek çok aday sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bilgi istemektedir. Ancak Emniyet Genel Müdürlüğü'nden konu hakkında her hangi bir açıklama yapılmadığı için net bir tarih vermek olanaksızdır. Başvuruların üzerinden bir aya yakın bir süre geçtiğinden dolayı artık sonuçların ne kısa sürede açıklanması beklenmektedir. Sonuçların açıklanması ile bilgi verilecektir.
Editör: TE Bilisim