Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldığı bir TV programında kendisine yöneltilen soruları cevaplarken seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunurken gündemi de değerlendirdi. Gündem konularından birisi olan emekli ikramiyelerine yönelikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu açıklamalarda bulundu.

HAZİRAN AYININ İLK HAFTASI YATACAK!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu katıldığı TV programı aracılığı ile gündeme ilişkin konuları ele alarak açıklamalarda bulundu. Özellikle emeli ikramiyeleri konusunda gündemde dolaşan asılsız haberlerin olduğunu belirtirken bu konulara da açıklık getirdi. Emeklilere verilecek ikramiyelerin Haziran ayının ilk haftası yatırılacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, gündemdeki asılsız iddialara değinerek maaşlar ile ikramiyelerin farklı zamanlarda yatırılacağını belirtti.

İşte Bakan'ın o sözleri;

"Emeklilerimizle ilgili bu düzenleme çok önemliydi. Çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu. Hepsi külliyen yanlış bilgi. SSK, emekli sandığı, Bağkur emekli maaşı alan tüm emeklilerimiz net olarak 1000 TL bayram ikramiyesi alacaklar. Tarih ise haziranın ilk haftası olacak. Maaşları ayrı ikramiyeler ayrı yatacak"

diyerek konuya açıklık getirdi.

SAHAYA İNECEK!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamalarda gündeme dair diğer konulara da değindi. Bu konular arasında yer alan Ak Parti'nin seçim çalışmalarına ilişkin ifadelerde bulundu. Seçim çalışmalarının yoğun bir tempo ile olacağını belirten Bakan, artık topuklu ayakkabı giymeyeceğini belirtti.

İşte Bakan Julide Sarıeroğlu'nun o sözleri;
"Bundan sonra beni son kez topuklu ayakkabıyla göreceksiniz. Seçim günü ve sonrasında hep birlikte sahalarda, vatandaşlarımızın sorunlarına, isteklerine, taleplerine güçlü şekilde cevap vermek için gönülden çalışacağız"

Editör: TE Bilisim