Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da kurumun açık pozisyonlar için toplam 300 kişilik personel alımı gerçekleştirileceği kamuoyuna duyurulmuştu.

Alım ilanına müracaatlar İŞKUR üzerinden başladı ve 7 Nisan 2017 tarihinde başlayan ilana son başvurular 17 Nisan 2017 son bulmuştu. İlanın sonuçları ne zaman açıklanacak diye adaylar beklerken başvuruların bitmesinin üstüne birkaç günlük sürenin geçmesi ile sonuçlar kamuoyuna duyuruldu. Buna göre ilgili pozisyonlar için hangi adayların başvurularının kabul edildiği ilan edildi.

İSİM LİSTELERİ İLAN EDİLDİ

İŞKUR'un 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuruları kabul ettiği 300 kişilik personel alımı bilindiği üzere 
Makine Bakım Onarım
Elektronik Teknisyeni
Elektrik Teknisyeni
Makine Operatörü
Metal Teknolojisi
Düz İşçi
Şoför
Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için yapılmıştı. Alım ilanına ilişkin sonuçlar isim listesi olarak kamuoyuna duyuruldu.

SORGULAMA ERKANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için hangi adayın yerleştiği ve ilgili pozisyona yerleşmiş olan adayın Kamu Personeli Seçme Sınavı puanının kaç olduğu da yine yayımlanan raporda kamuoyuna duyuruldu. Adaylar pozisyonlara yerleşip yerleşemediklerini aşağıda ki linkleri takip ederek ulaşabilir.

Elektronik Teknisyeni TIKLAYINIZ
Metal Teknolojisi TIKLAYINIZ
Elektrik Teknisyeni TIKLAYINIZ
Şoför TIKLAYINIZ
Makine Operatörü TIKLAYINIZ
Makine Bakım Onarım TIKLAYINIZ
İşçi TIKLAYINIZ

 
Editör: TE Bilisim