Kamu kurumlarında hizmet alım sözleşmesi ile çalışmakta iken sürekli işçi statüsüne geçmek isteyen işçiler için Ekonomi Bakanlığın resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Adayların kadroya geçişi için sözlü sınava alınacakları ve sözlü sınav tarihinin ise 19 Mart tarihinde başlayacağı belirtildi. Ayrıca adayların yapılacak olan sınava itirazların sınav sonucunun açıklanmısındın ne kadar süre içiresinde yapılabileceği de belirtildi.

KADRO SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakanlık bünyesinde oluşturulan tespit değerlendirme komisyonları başvuru yapan taşeron işçilerin başvurularını değerlendirerek sınava katılmaya hak kazanan adayları tespit etti. Adayların 19 Mart ile 20 Mart tarihinde yazılı sınava alınacaklarını, sınavın sözlü olarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ!

Adaylar yapılacak olan sınavdan sonra bakanlık resmi internet sitesi üzerinden yapılacak duyuru ile kazanan adayların kamu kurumuna bağlı sürekli işçi olarak görev alacaklar. Sınavdan başarısız olan adaylar için ise itiraz süresi sonuçlarının açıklanmasından sonra 4 gün içinde tamamlanacak. 

Sınava girmeye hak kazanan adayların isim listesi için tıklayın.

Editör: TE Bilisim