15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılı bu sene yurt genelinde yapılacak anma etkinlikleri ile kutlanacak. Pek çok yerde konuşmalar düzenlenecek ve şehitleri anma etkinlikleri düzenlenecektir.

Yapılacak olan etkinliklere en çok katılımın Ankara ile İstanbul illerinden yapılması beklenmektedir. Buna göre daha fazla halkın katılabilmesi ve 15 Temmuz'da darbe girişimini önleyen halkın birinci yıl dönümü kutlamalarına katılabilmeleri için yurdun dört bir yanından pek çok il otobüsleri ücretsiz yaptığını duyurdu. Peki Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray seferleri 15 Temmuz 2017, 16 Temmuz 2017, 17 Temmuz 2017 tarihlerinde ücretsiz mi olacak.

DUYURU YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konu hakkında duyuru yapıldı. Buna göre EGO, Metro ve Ankaray seferleri 15 Temmuz 2017 saat: 06.00'den başlayarak 16 Temmuz 2017 ve 17 Temmuz 2017 saat: 06.00'a kadar ücretsiz olacak.

Bu tarihlerde Ankaralılar tüm Ankara içinde sefer yapmakta olan EGO, Ankaray ve Metro seferlerine 24 saat boyunca ücretsiz olarak binebilecektir. Yine 15 Temmuz etkinliklerine katılacak olan vatandaşların evlerine kolay bir şekilde gidebilmeleri için pek çok semtte gece saat 05.00'a kadar otobüsler ücretsiz olarak sefer yapmaya devam edecektir. Alınan kararlar EGO ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden kamuoyuna duyurulmuştur.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim