Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları arasında çalışan ve her gün milyonlarca yolcuyu taşıyan EGO Otobüsleri, Ankaray ve Metro seferleri askeri darbe girişiminin ardından ücretsiz seferlere başladı. Demokrasiye sahip çıkmak isteyen halkın meydanlara kolay ulaşım ile gelebilmesi, bu kara günde sevdiklerinin yanında olmak isteyenlerin ulaşımı ücretsiz ve kolay sağlayabilmesi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ücretsiz seferler yapılmasına onay verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile halk meydanlarda toplanmaya devam ederken Ankaralılar için ücretsiz sefer süresi bir kez daha uzatıldı.

Bugün Ücretsiz Mi? Son Tarhi Nedir?

EGO Otobüsleri, Ankaray ve Metro seferleri Ankara Büyükşehir Belediyesinin aldığı karar ile 7 Ağustos 2016 saat: 24.00'a kadar ücretsiz olarak devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmasında son tarih olarak 7 Ağustos 2016 Pazar gününü verdiyani bu tarihten sonra tahminlere göre halkın evlerine dönmesi söylenecek ve bundan sonar meydanlarda demokrasi nöbeti yapılmayacak. Ancak bu durumun ilerleyen günlerde yine de değişmesi gündeme gelebilir. Çünkü Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik yapılan operasyonlar devam ederken FETÖ/PDY örgüt üyeleri de hükümete karşı Türkiye Cumhuriyetini olumsuz yönde etkileyecek olan kara planlarını harekete geçirmeye çalışmaktadır. İlerleyen günlerde yine konu hakkında açıklamalar yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim