Emniyet Genel Müdürlüğünün bel kemiği sınıflarınadn bir tanesi olan Polis Özel Harekat pek çok adayın dikkatini çekmeye devam ediyor. 19. dönem Polis Özel Harekat alımı ilanında 10 bin kişilik alımın yapılacağı belirtilmiş ancak ilana 300 bine yakın aday müracaat etmişti. Rekor başvurunun yapıldığı PÖH alımı için yeni ilan halen yayımlanmadı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden adaylar Polis Özel Harekat alımı ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı bekliyor. Fakat Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile PÖH alımı hakkında adaylara sevindirici haber verilmedi. Peki PÖH alımları ne zaman yapılacak.

PÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK

Emniyet Genel Müdürlüğünden Polis Özel Harekat alımları hakkında bilgi istenmektedir fakat her hangi bir duyuru bulunmuyor. Öte yandan 21. dönem POMEM'e 13 bin öğrenci alımı yapılacak ancak bunların polis memuru sınıfında olması bekleniyor. Fakat adaylar PÖH alımı yapılsın istiyor.

Eğer Polis Özel Harekat alımları POMEM dışında yapılmaz ve dönemler arası 5 - 6 ay gibi bir süre oynarsa 21. dönem POMEM'e polis memuru alımı yapılacak 22. dönem alımları ise 2018 yılında yapılabilir. Yani Polis Akademisi Başkanlığından aksi için adayları müjdelendirecek bir bilgi gelmezse Polis Özel Harekat alımları en erken 2018 yılında yapılabilir. Umut ediyoruz ki en kısa süre içerisinde PÖH alımı ilanı yayımlanır.

YAŞ ŞARTI ESNETİLSİN TALEBİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ
PÖH ALIMLARI İPTAL Mİ OLDU HABERİNİ BURADAN

POLİS MAAŞLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim