İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Emniyet Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için polis öğrencisi alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanmaktadır. Buna göre EGM'nin en dikkat çeken kadroları arasında bulunan Polis Özel Harekat (PÖH) alımlarına yoğun rağbet gösterilmektedir.

Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaçlarına göre ilanlar hazırlanarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilan yayımlanmaktadır. 2018 yılında Polis Özel Harekat (PÖH) alımı yapılacak mı, yapılacaksa kaç kişilik alım yapılacak gibi sorular giderek artarken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde sevgili adaylarımızın taleplerinin yerine getirilmesi ve PÖH alımlarının yapılması için konuyu sürekli olarak gündeme getirdik. Sonunda adaylarımıza bu sene müjdeli haber verilecek.

10 BİN 703 PÖH ALINACAK

Emniyet Genel Müdürlüğünün 2018 yılına ait performans programının kamuoyuna duyurulması beklenmekteydi ve merak ile beklenen program yayımlandı. Yayımlanan programa bakıldığında 2017 yılında EGM'nin bünyesinde 14 bin 297 PÖH olduğu ve bu sayının 2018 yılında 25 bine çıkartılacağı belirtildi. Yani EGM'nin 2018 yılında 10 bin 703 kişilik PÖH alması bekleniyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğünde bulunan Polis Özel Harekat PÖH sayısı 10 bin 703 kişi daha artırılacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak. Şu anda POMEM eğitimleri halen sürmekte olup POMEM'de ki boşluğa göre en yakın zamanda ilanın yayımlanması ve PÖH alımlarının duyurulması beklenmektedir.

PÖH İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim