Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Hakkari Dağlıca'da terör örgütü militanlarıyla girilen çatışma sonucunda hayatını kaybeden 3 askerimiz için açıklama yaptı.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dağlıca'da 3 askerin şehit edilmesine ilişkin "Operasyonlarımız durmayacak, devam edecek. Biz vatanımızdaki mücadelede sulhu ve sükunu sağlayana kadar operasyonların devamını göreceksiniz" dedi. Erdoğan, şehit askerlerden birinin tabur komutanı olduğunu açıkladı. 

Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN, Hakkari’nin Dağlıca Bölgesi’nde güvenlik güçlerinin PKK’ya karşı iki gün önce başlattığı operasyonda 3 askerin şehit olduğu çatışma hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Bunlarla, bu mücadele sonuna kadar devam edecek" dedi. Türkiye’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ne su temin edilmesini öngören projenin açılış töreni için KKTC’de bulunan Erdoğan, bugün Irak sınırındaki Dağlıca’da güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çıkan ve 3 askerin şehit olduğu, 6 askerin ise yaralandığı çatışmayla ilgili "Biz bu vatanı üç beş çapulcuya bir defa bırakamayız. Hele hele teröristler, asla. Bunlarla, bu mücadele sonuna kadar devam edecek" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim