Sosyete düğününe katılan Bakanlar sahneye Ebru Gündeş çıktığında salonu terk etmek zorunda kaldırlar. Peki Bakanlar neden salonu terke ettiler?



Geçtiğimiz hafta iş adamı Doruk Kaya ve sosyetenin tanınan simalarından Tuğana Savgı 1000 kişilik bir davetle dünya evine girmişlerdi. İzmir'de gerçekleşen davette Binali Yıldırım, Mehdi Eker ve Mevlüt Çavuşoğlu da davetliler arasındaydı. Düğün bitiminde o gece sahne alan Ebru Gündeş bir konuşma yaptı ancak bakanlar konuşmayı dinlemeden salondan ayrıldı.

 İş adamı Doruk Kaya ile Kıbrıs'ta sosyetenin genç temsilcilerinden Tuğana Savgı'nın düğünü hayli görkemli geçti. Doruk Kaya ve Tuğana Savgı'nın nikah şahitliğini Mehdi Ekerve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yaptı. Ebru Gündeş sahne alınca, iki bakan ve bir bakan yardımcısı salonu terk etti. 

SOSYETE DÜĞÜNE AKIN ETTİ 

Doruk Kaya ve Tuğana Savgı'nın nikahı,Kıbrıs'ın en lüks otellerinden birinde yapıldı. Düğüne siyaset, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Düğüne Erkan Petekkaya ve eşi, Feryal Gülman, Mehmet Aslan gibi isimler katıldı.  

 BAKAN YILDIRIM VE MEHDİ EKER ŞAHİTLİK YAPTI 

Genç çift bin kişilik davetli grubunun huzurunda mutluluğa 'evet' dedi. Çiftin nikah şahitliğini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da düğünün davetlileri arasındaydı. "İTAAT ET, RAHAT ET" Binali Yıldırım evlilik cüzdanını geline vermeden damada, "İtaat et, rahat et" tavsiyesinde bulununca Bakan Yıldırım başta damat olmak üzere salondaki konuklar tarafından alkışlandı. 


EBRU SAHNEYE ÇIKTI, BAKANLAR AYRILDI Türkiye'den birçok ünlünün katıldığı gecenin sürpriz ismi ise şarkıcı Ebru Gündeş'ti. Ünlü sanatçının sahneye çıkmasıyla birlikte Binali Yıldırım, Mehdi Eker ve Mevlüt Çavuşoğlu'nun salondan ayrıldığı öğrenildi.
Bu haber http://www.magazinekstra.com/'dan alınmıştır.magazinekstra.com
 
Editör: TE Bilisim