2017 yılına girilmesi ile kamu kuruluşları resmi internet siteleri aracılığı ile kamuoyuna performans programlarını duyurmaya başladı. Bilindiği gibi performans programında yayımlayan kurum hakkında bilgi verildiği gibi yine bünyelerinde ki personel sayısı, personel giderleri gibi konularda bilgi verildiği gibi yıl içerisinde alım yapılması planlanan personel sayılarında duyurulmaktadır.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yayımlamış olduğu performans programında toplam 3 bin 150 personel alımı yapacağını duyurmuş ve en çok kadroyu güvenlik görevlilerine ayırmıştı. Buna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2017 yılında 2 bin 850 güvenlk görevlisi alımı yapması bekleniyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 2 bin 850 güvenlik görevlisi alımı ne zaman yapılacak? Şu an için alımların ne zaman yapılacağına dair her hangi bir basın açıklaması ve duyuru gelmedi. Ancak alımların 2017 yılı içerisinde yapılacaksa bir anda değil ve yıl içerisinde aralıklarla yapılarak yıl sonuna kadar 2 bin 850 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapılması planlanıyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından güvenlik görevlisi alım ilanlarının kamuoyuna duyurulması ile sizlere bilgi vereceğiz. Önümüzde ki süreç içerisinde DHMİ kamuya güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlayabilir.
Editör: TE Bilisim